Fysioterapeut/Sjukgymnast

Vetlanda vårdcentral

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och vill ha ett spännande och utvecklande arbete!

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde i augusti 2018 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är förlagd till Vetlanda vårdcentral men du kommer att tillhöra Vetlanda och Landsbros rehabiliteringsenhet, vi är två fristående vårdcentraler som samarbetar kring våra patienter. Sjukgymnastiken på Vetlanda vårdcentral består idag av 4 sjukgymnast/fysioterapeuttjänster. Erfarenhet inom primärvård är meriterande och körkort B erfordras.

Vi erbjuder dig

Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete i nya fräscha lokaler som ställer krav på både självständighet och samarbete. Du har stora möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning samt vid behov behandling, rehabilitering och uppföljning enligt gällande styrdokument och landstingets FAKTA-dokument. Vi arbetar även med triagering och direktaccess till sjukgymnast/fysioterapeut. Hos oss får du verkligen möjlighet att utvecklas och öka din kompetens! Handledning av studenter ingår också som en del i vårt uppdrag.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring. För att lyckas i din roll som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss ser vi gärna att du har ett intresse för smärtbehandling, neurologi och stressrelaterade besvär. Utbildning i OMT, OMI och McKenzie samt akupunktur är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Jane Broling Danielsson tel. 010-243 20 19 alternativt tel. 070-602 42 50 eller sjukgymnast Emma Karlsson tel. 010-243 22 42. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt tel. 010 - 242 44 64. Välkommen att söka jobbet! Sista ansökningsdag är 23 februari.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb