Barnmorska

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vill du ha ett viktigt arbete och göra skillnad? Vill du arbeta som barnmorska? Då är du välkommen till oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska som vill arbeta med oss på kvinnoklinikens förlossnings- BB- och gynekologiska avdelning.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i början av april eller enligt överenskommelse. Vi arbetar i poängmodellen vilket innebär att varje medarbetare så långt det är möjligt styr sin egen schemaläggning. Självklart får du den introduktion du behöver med utgångsläge från dina erfarenheter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss här.

Det här får du arbeta med

Ge omvårdnad till kvinnor i livets alla skeden från att handlägga en normal förlossning, ge omvårdnad i samband med operationer till palliativ vård av cancersjuka. Upprätthålla goda relationer med patienter och deras närstående och samverka med andra vårdgivare och sociala myndigheter. I arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. Vi har också rotation dag/natt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss ser vi att du är legitimerad barnmorska som värdesätter samarbetsförmåga och har ett flexibelt tankesätt. Du är duktig på att strukturera dina arbetsuppgifter samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisbeth Edvinsson, 010-2447344. Facklig företrädare för Kommunal är Mary Erlandsson, 010-244 22 56. Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska Tillbaka till lediga jobb