Servicepersonal

Närservice Höglandet

Är du en person som värdesätter gott samarbete, kvalité och som alltid har kundens bästa i fokus? Vill du arbeta med service och människor på en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka som servicepersonal till oss på Närservice i Eksjö!

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna är huvudsakligen att tvätta och bädda sängar på bäddcentralen och att transportera patienter i säng eller rullstol mellan avdelningar och mottagningar. Du transporterar även rena och smutsiga sängar mellan avdelningar och bäddcentral. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på 75% med tillträde 1 april. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag varannan vecka dag 07.00 - 13.30, varannan vecka kväll 12.30 - 19.00.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har förståelse för allas olikheter och som har lätt för att samarbeta då du jobbar i grupp. Du är serviceinriktad, har en positiv inställning och förmåga att behålla lugnet i stressade situationer då verksamheten är patient och kundnära. Du är även noggrann med hög kvalité på ditt arbete. Då arbetsmängden kan variera mycket från dag till dag eller timme till timme så bör du vara flexibel. God svenska i tal och skrift är viktigt då en del i arbetet är att ta emot och fördela arbetsuppgifter genom telefonkontakt med kund/kollega. Även viss beställning av förråd och tvätt kan förekomma så datavana eller vilja att lära sig datorn bör finnas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta serviceledare Sofia Eliasson, tfn 010-2436722 (36722). Facklig företrädare för Kommunal är Birgitta Svensson, tfn 010-243 59 95. Sista ansökningsdag är den 22 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Servicepersonal Tillbaka till lediga jobb