Barnmorska

Kvinnohälsovården, Länssjukhuset Ryhov

Vill just Du bli en i vår gemenskap på kvinnohälsovården, Länssjukhuset Ryhov? Sök då tjänsten som barnmorska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt och som vill arbeta här hos oss!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt, eller efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss här.

Det här får du arbeta med

Kvinnohälsovården arbetar för att de blivande föräldrarna och det ofödda barnet ska vara vid god hälsa under och efter graviditeten. Som barnmorska arbetar du med graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovtagning och föräldragrupper. Du kommer att arbeta tillsammans med övriga professioner på en familjecentral och du deltar aktivt i klinikens ständiga utvecklingsarbete.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Du är bekväm med att arbeta och agera självständigt. Du fungerar väl i teamarbete då du arbetar bra med andra och har ett flexibelt arbetssätt.

Detta värderar vi högt

Stor vikt läggs vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetscheferna; Lina Johannesson för kvinnohälsovården 010-242 44 44, Katarina Böwing för gynvårdavdelning/mottagningen 010-242 14 10, Britt-Marie Lundqvist för BB/vårdavdelningen 010-242 14 32 och Gunilla Sjöberg förlossningsavdelningen 010-242 14 24. Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, 010-244 79 38. Sista ansökningsdag är den 19 februari 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska Tillbaka till lediga jobb