Vårdadministratör

Kirurgkliniken, Länssjukhuset Ryhov

Välkommen till kirurgkliniken!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, gärna med erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid på kirurgmottagningen med tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta med omväxlande vårdadministrativa arbetsuppgifter, journalskrivning, IT och övriga administrativa uppgifter inom enheten. Du kommer även att delta i process- och förbättringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du en person som är tillmötesgående i ditt bemötande, med ett intresse och vilja att hjälpa andra. Du är noggrann, tar ansvar för din uppgift och kan strukturera, planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att samarbeta och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter med en positiv attityd till ditt arbete. Du har goda IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska språket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor kontakta administrativ enhetschef Ulrika Francke Axelsson tfn 010 - 242 13 24. Facklig företrädare för Vision är Mari Karlsson, telefon 010-242 13 41. Sista ansökningsdag är den 15 mars.

Vi tillämpar löpande rekrytering. Det kan innebära att tjänsten tillsätts innan ansökningstiden har löpt ut, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb