Arbetsterapeut

Eksjö vårdcentral

Nu utökar vi vår verksamhet!

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, erfarenhet av primärvård är av intresse för tjänsten men inget krav. Tjänsten är ett långtidsvikariat på 75-100% fram till våren 2020 med stor chans till förlängning (Det finns stor möjlighet att anpassa sysselsättningsgraden utifrån dina önskemål). Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • En anställning i en verksamhet som är inne i en spännande utvecklingsfas
  • Ett omväxlande och utvecklande arbete där din kompetens tas till vara
  • Personlig kompetensutveckling
  • Nära samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen
  • Möjlighet att delta i olika förbättringsarbeten

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut hos oss är du i många fall första instans för våra patienter och du har stora möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för olika rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning, behandling och uppföljning enligt våra styrdokument och Regionens FAKTA-dokument. Du kommer, tillsammans med kollega att ansvara för bland annat handrehabilitering, smärtpatienter samt stressrelaterad ohälsa. Vi har grupper inom ReDo, MMR, stresshanteringsgrupp och artrosskola.

I tjänsten ingår att du ska vara en del av vårt vårdplaneringsteam som till att börja med varit pilotprojekt i ca 1 år, men som sedan drygt en månad är i drift. Detta innefattar kontakt med slutenvård, hemsjukvård och biståndshandläggare inom kommunen.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser att du som söker är lugn, stabil och trygg i din yrkesroll samtidigt som du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är självgående och strukturerad där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och planerar, prioriterar och organiserar ditt arbete för att uppnå uppsatta mål och resultat. Att samarbeta med och hjälpa andra ser du som en självklarhet där du är mån om ett gott bemötande gentemot patienter, kollegor och ledning.

Detta värderar vi högt

Vi vill alltid utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till möten, samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativitet och nya idéer. Vi värderar allas betydelse, inflytande och delaktighet i verksamheten och värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta enhetschef Sara Mannerback tfn, 010 - 243 59 03. Facklig företrädare för SACO är Sara Persson 010- 243 73 99.

Sista ansökningsdag är den 27 februari. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb