Sjuksköterska natt

Vårdenhet G, medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Varför väljer man att arbeta natt som sjuksköterska? Vi har frågat några av våra sjuksköterskor på kliniken och de svarar oss så här:

  • Vi har erfarna och duktiga undersköterskekollegor
  • Vi får ett nattillägg på 6000:-
  • Vi har ett bra schema
  • Jag får mer fritid
  • Bra kontakt med läkarna

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta natt. Tillsvidareanställning på 80% eller sysselsättningsgrad enligt önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Vi erbjuder dig

Strokeenheten tillhör medicin- och geriatrikkliniken som är en ISO-certifierad klinik, där dina möjligheter att utvecklas i din sjuksköterskeroll är oändliga. En klinik med fantastiska och kompetenta medarbetare som tar emot dig med öppna armar.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss får du som sjuksköterska möjlighet att följa en patient från ett akut insjuknande till rehabilitering och hemgång. På enheten har vi ett direktintag dygnet runt för patienter med misstanke om stroke eller TIA. Vi vårdar även patienter med andra neurologiska och allmänmedicinska sjukdomar. På enheten finns 26 vårdplatser fördelade på fyra moduler. På enheten bedrivs ingen planerad verksamhet, utan till oss kommer patienterna antingen som strokelarm (rädda hjärnan), som direktinläggning från ambulans (fast track) eller via akutmottagningen.

Som sjuksköterska innebär arbetet att får du planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med övriga professioner och patienter. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktig del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en miljö där läget plötsligt kan bli akut. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta vårdenhetschef Katarina Andersson, 010-243 45 05, katarina.p.andersson@rjl.se.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Adriana Altonchi, 010-243 44 10.

Sista ansökningsdag är den 22 februari 2018. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

Sök jobbet som Sjuksköterska natt Tillbaka till lediga jobb