Hästskötare

Tenhults naturbrukgymnasium

Vi söker

Tenhults naturbruksgymnasiums hästanläggning i Riddersberg söker medarbetare för anställning i skolstallet.

Vi erbjuder dig

Anställningen omfattar tjänstgöring var tredje helg, vissa fredagar, lovdagar samt eventuellt vissa vardagskvällar. Nuvarande arbetstider är: Helger och lovdagar 06:30-11:30 samt 14:30-18:00, fredagar 14:30-18:30 och övriga kvällar ca18:00-19:00.

Anställningen är tidsbegränsad fram till 30 september 2018 med goda möjligheter till förlängning och vi ser att du börjar hos oss så fort som möjligt. Timlön enligt kollektivavtal.

Det här får du arbeta med

Vi söker dej som vill och kan agera som ansvarig ledare för hästar, stall och anläggning tider när ordinarie personal inte är på plats. Du arbetar tillsammans med en av skolans elever och tillsammans svarar ni för att skolans hästar kommer ut och in från hagar, fodring och skötsel av boxar och övriga stallytor. Kontroll av hästarnas välmående samt stall och rasthagar ingår.

För att du ska trivas hos oss

Du har förmodligen utbildning inom hästyrket - kanske är du en tidigare elev hos oss - alternativt har du arbetat med hästar och på så sätt skaffat den kompetens och erfarenhet som vi söker. Du är trygg i din hästkunskap och kan vara ledare samt det föredöme och stöd som våra elever behöver. Körkort minst B är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 23 februari. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Hästskötare Tillbaka till lediga jobb