Psykolog

Psykiatriska kliniken, Mottagning 2, Värnamo

Vi söker

Vi söker legitimerad psykolog till mottagning 2, en utrednings- och behandlingsmottagning. Heltidsarbete med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Utrednings- och behandlingsmottagningen vid psykiatriska kliniken har som mål att erbjuda Region Jönköpings läns invånare såväl kvalificerad bedömning och utredning, som evidensbaserad behandling av psykisk ohälsa inom specialistpsykiatrin. Vi arbetar med personcentrerad vård, och vår målsättning är att kunna möta varje patients behov på bästa möjliga sätt. Det innebär att vi, så långt det är möjligt, arbetar i team, vi erbjuder ett brett behandlingsutbud. De flesta terapiformer finns representerade, såsom KBT, PDT, IPT mm. Vårt arbetssätt förutsätter en helhetssyn på patienten och dennes problematik. Kliniken har en lång tradition av att ligga i framkant när det gäller implementering av nya behandlingsmetoder, och vi ser positivt på forskning och utvecklingsarbete.

Det här får du arbeta med

Som psykolog består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av utredning, bedömning och psykologisk/psykoterapeutisk behandling. Du arbetar självständigt, men ingår i ett team bestående av psykologer, socionomer, läkare, sjuksköterskor och annan omvårdnadspersonal. Samarbete inom det psykiatriska öppenvårdsteamet, samt med heldygnsvården är viktiga delar i arbetet. Du behöver kunna arbeta självständigt med utredning och behandling av psykisk ohälsa, och samtidigt arbeta med implementering av personcentrerad vård. Detta ställer stora krav på flexibilitet och samarbetsförmåga. Ungefär hälften av din arbetstid ägnas åt bedömning och utredning, övrig tid åt psykologisk behandling och förbättringsarbete. Vi ser positivt på om du har intresse för forskning i framtiden.

För att du ska trivas hos oss

Du är van att jobba självständigt och är flexibel i ditt arbetssätt. Du arbetar bra med andra i teamet och har hög empatisk förståelse utan att ge avkall på din professionalism. Du agerar utifrån verksamhetens bästa och är kvalitetsmedveten. Du tar gärna initiativ och är mån att nå resultat. Du har ett gott bemötande samt professionellt förhållningsätt och är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förmåga till engagemang, öppenhet och framåtanda!

Detta värderar vi högt

Psykiatriska klinikens mål är att vara det självklara valet för invånarna i vårt upptagningsområde när de söker psykiatrisk vård, nu och i framtiden. Inom kliniken eftersträvar vi en hög kvalitet i arbetet, med våra patienters bästa för ögonen, och det är viktigt att våra medarbetare är kvalitetsmedvetna och serviceinriktade. Vi är just nu inne i ett förändringsarbete, där vi eftersträvar ett mer teambaserat psykiatriskt bedömnings- och behandlingsarbete, för ökad kvalitet och tillgänglighet. Som psykolog på utrednings- och behandlingsmottagningen har du en viktig roll i detta arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta Marianne Frick, enhetschef/psykolog, tel 010-2449720. Facklig företrädare för SACO (Psykologförbundet) är Sven Kronberg, psykolog tel 010-244 97 59. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Sista ansökningsdag 2018-03-19. Ansökningarna handläggs löpande.

Sök jobbet som Psykolog Tillbaka till lediga jobb