Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska

Ögonmottagningen, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med vidarutbildning inom ögon och som vill arbete tillsammans med oss på Ögonmottagningen på Värnamo Sjukhus!

Vi erbjuder dig

Tjänsten är ett heltidsvikariat på 6 månader med chans till förlängning, tillträde enligt överenskommelse. Vi är en liten mottagning med ett härligt gäng! Vi har ett intimt samarbete med regionens ögonkliniker och optiker. Totalt arbetar 21 personer inom enheten och upptagningsområdet är 85 000 invånare. Nu söker vi dig som vill ingå i vårt team!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla självständiga patientmottagningar såväl som teamarbete och att assistera vid operationer. Ögonmottagningen har verksamhetsområde inom katarakt, glaukom, retina, diabetes, barn och operation. Du kommer att vara verksam inom flera av dessa områden.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med vidarutbildning inom ögon. Har du erfarenhet som ögonsjuksköterska ser vi det som meriterande. Som person är du självgående och har lätt att anpassa dig efter nya omständigheter. Du samarbetar bra med andra, har god förmåga att fatta beslut och har ett intresse för att hjälpa andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågar är du välkommen att kontakta verksamhetschef Susanne Svensson Kauppinen, tfn: 010-244 74 63. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Carin Sjöholm, tfn: 010-244 74 61.

Sista ansökningsdag är den 28 februari 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ögonsjuksköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb