Timvikarierande skötare

Slutenvården

Välkommen till oss på psykiatriska kliniken, slutenvården i Eksjö!

Vi söker

Dig som är intresserad av att arbeta timmar inom slutenvården vilket innebär att du har möjlighet att arbeta när verksamheten kräver extra resurser. Har du en skötarutbildning och gärna tidigare erfarenhet inom psykiatrin är det meriterande.

Vi erbjuder dig

En positiv och engagerad arbetsgrupp där du arbetar i team. Tillsammans arbetar vi i en välfungerande klinik med patienten i fokus.

Det här får du arbeta

Psykiatrisk omvårdnad för inneliggande patienter. Omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med patienten utifrån dennes specifika behov.

För att du ska trivas hos oss

Tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter. Du arbetar bra med andra människor, du är trygg och stabil. Förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och tar tillvara medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till alla våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Helena Fager sektionschef, tfn: 010-2435652. Facklig företrädare för kommunal är Mats Johansson tfn 0381-335670 (avdelningsstation). Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag är den 23 februari 2018. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Timvikarierande skötare Tillbaka till lediga jobb