ST-läkare

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som vill utbilda dig till specialist i obstetrik och gynekologi vid vår klinik. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter överenskommelse. Jourverksamhet på kvällar och helger ingår i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en komplett specialistutbildning som ger dig en mycket bra bredd. I tjänstgöringen ingår randning för att erhålla kompetens i neonatalvård, allmän kirurgi, urologi samt obstetrik vid universitetssjukhus. All vår verksamhet ligger samlad på ett plan i moderna och ändamålsenliga lokaler. Som anställd hos oss erbjuder vi dig även flera olika förmåner.

Det här får du arbeta med

Kliniken har ett utpräglat teamtänk, vilket innebär att du bland annat kommer ingå i verksamheter som infertilitet, urologisk gynekologi, dysplasi, onkologi, ultraljud och obstetriskt team. Du kommer även arbeta på vår relativt nystartade specialistmödravård som sker i samarbete med medicinkliniken.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs att arbeta i team och kan skilja på det personliga och professionella. Du är lugn och stabil med förmåga att göra korrekta avvägningar och prioriteringar även i stressande eller pressande situationer. Då en arbetsdag aldrig är den andra lik ser vi att du är bekväm i snabbt växlande omständigheter och har förmåga att planera och strukturera ditt arbete samtidigt som du tar hänsyn till verksamhetens bästa.

Detta värderar vi högt

Kliniken ska ge god, jämlik vård med gott bemötande och delaktiga patienter. Våra medarbetare deltar aktivt i klinikens utvecklingsarbete. Vi arbetar för en långsiktig utbildnings- utvecklings - och kompetensförsörjning för verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid Claus på telefon 010-243 57 06. Facklig företrädare för Läkarförbundet är Caroline Lyssarides, arbetsmail caroline.lyssarides@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 15 april 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb