Distriktssköterska/Sjuksköterska

Bankeryds Vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Vill du bli en i teamet som arbetar med vårdsamordning? Välkommen att arbeta, utvecklas och trivas hos oss på Bankeryds Vårdcentral.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska/ specialist mot äldre, eller med annan erfarenhet av primärvård/ hemsjukvård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med förslagsvis 75 % tjänstgöring och med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med telefonrådgivning och sjuksköterskemottagning. Du kommer ha ett viktigt arbete med att triagera patienten till rätt vårdnivå via telefonrådgivning samt arbeta i team på mottagningen. Vi vill ta tillvara din kompetens och skapa möjlighet för dig att utveckla specialistkompetens inom något område. Denna tjänst kommer innebära arbete med omhändertagandet av våra mest sjuka och att samordna trygg och säker hemgång tillsammans med övriga vårdsamordnare på vårdcentralen. Du kommer bli en viktig del i detta team. Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer vid vår jourcentral som är gemensam för vårdcentralerna i Jönköpings-/Habos- och Mullsjös kommuner.

Du som söker

Vi tror att du är en engagerad person med en positiv och lyhörd attityd. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och serviceinriktat sätt. Eftersom vi arbetar i team runt patienten är det viktigt med god samarbetsförmåga och ett bra bemötande, både mot patienter och kollegor. På Bankeryds Vårdcentral värdesätter vi kollegial gemenskap som vi tillsammans är med och skapar.

Detta värderar vi högt

Hos oss arbetar alla förbättringsorienterat och vi uppmuntrar nytänkande för att kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra invånare. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel och vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Majja Hörnmark, tfn 010-2423814/04. Representant för vårdförbundet är Lena Björnell, tfn 010-2423814.

Sista ansökningsdag är den 2018-03-07. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb