Biomedicinsk analytiker

Klinisk fysiologi i Jönköping

Är du vår blivande kollega?

Vi söker

Dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker med erfarenhet till vår personalgrupp på klinisk fysiologi i Jönköping. Vi erbjuder dig ett stimulerade arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet. Tjänsten är på heltid, dagtid och provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig

Att få arbeta självständigt med patienter och med en tekniskt avancerad utrustning för att utföra klinisk fysiologisk diagnostik.

Det här får du arbeta med

Du kommer att självständigt få arbeta med bland annat neurofysiologi (neurografi och EEG) samt ultraljud kärl och arbetsprov. Meriterande är erfarenhet inom området.

För att du ska trivas hos oss

Bör du tycka om att arbeta i team där alla tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och mot verksamhetens mål. Även om du arbetar i ett team behöver du kunna jobba självständigt och ta egna initiativ. Klinisk fysiologi utvecklas ständigt och för att du ska trivas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklande miljö där du förväntas att arbeta med förbättringsarbete för att höja kvalitén och förbättra flöden på arbetsplatsen.

Det är viktigt att du kan arbeta på ett strukturerat arbetssätt och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Att du är flexibel och självgående, vilket betyder att du driver processer framåt och ser möjligheter i en förändring. Medveten om mål och kvalitetsstandard tillsammans med en pedagogisk insikt och alltid ser till patientens bästa.

Om du blir anställd i Region Jönköpings län så kommer det finnas en hel del förmåner som du kommer att kunna använda för att bibehålla en god hälsa. Vi har tillgång till gym, restaurang, fri öppen sjukvård, ta del av personalklubbens aktiviteter så som resor, utflykter eller andra liknande gemensamma aktiviteter. På vår arbetsplats har vi reflektion varje morgon, vi tänker ständigt på bra ergonomiska arbetssätt och mycket mer.

Detta värderar vi högt

Vi uppfyller högt ställda krav på undersökning- och svarskvalitet, teknisk kvalitet och organisation. Därför är vi stolta över att klinisk fysiologi är ackrediterad enligt den internationella standarden SS-EN ISO/IEC 17025.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa områdeschef, Eva Niklasson, 036-32 90 69, 076-127 31 19, facklig företrädare för Vårdförbundet, Johan Wedenfelt, 036-32 34 20.

Sista ansökningsdag är den 4 mars. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb