Köksbiträde till spännande verksamhet

Område måltid, Värnamo

Ta chansen och bli en del av en hälsofrämjande arbetsplats!

Vi söker

Vi söker nu två köksbiträden på heltid till vår verksamhet i Värnamo. En av tjänsterna är mer junior - här söker vi dig som är utbildad inom hotell och restaurang. Vi ser arbetserfarenhet som meriterande. Vi har även en tjänst för dig som är utbildad och har erfarenhet av arbete i kök och kallskänk. Truckkörkort är meriterande. En av tjänsterna avser en tidsbegränsad anställning som inledningsvis sträcker sig till 2018-07-30 med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder även ett längre vikariat till 2019-08-31.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du får erfarenhet av arbete i storkök. Som köksbiträde hos oss har du en viktig roll för att verksamheten ska fungera och utvecklas. Du är en del av ett lärande arbetsklimat med kompetenta och engagerade medarbetare.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

På måltidsservice lagar vi mat från grunden och tillhandahåller mat till sjukhusets inneliggande patienter samt till vår egen restaurang, Matlusten. De två tjänsterna är en kombination av arbetsuppgifter som köksbiträde inom enhetens olika arbetsområden. Det kan bland annat innebära arbete med disk och brickdukning, tillagning av efterrätter, bakning och beredning av smörgåsar, samt beredning av sallader och enklare måltider. Tjänsterna innehåller även serviceinriktat arbete i restaurang och som transportör för att leverera till vårdavdelningar.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker brinner för att ge god service och ett positivt bemötande mot både kunder och medarbetare. Vi tror att rätt person trivs i ett varierande arbete och har lätt för att hantera olika arbetsuppgifter. Som person drivs du av att lära dig nya saker och tar snabbt till dig ny information. För att lyckas i rollen har du ett öga för detaljer och en stor kreativ förmåga.

I arbetet kommunicerar du mycket med kunder och vi vill därför att du har grundläggande kunskaper i svenska språket.

Detta värderar vi högt

Vi värderar ett genuint intresse för mat och service med hållbarhet och god kost i fokus. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta kostchef Jennie Ferm, tfn 010-24 471 46. Facklig företrädare för Kommunal är Carina Thållén, tfn 010-2447931. Vi ber dig att bifoga relevanta intyg på utbildning samt praktik eller arbetslivserfarenhet i din ansökan.

Sista ansökningsdag är den 25 mars. Vi tillämpar löpande urval i denna processen och ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Köksbiträde till spännande verksamhet Tillbaka till lediga jobb