Vårdadministratör

Skillingaryds vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen att arbeta tillsammans med oss på vårdcentralen i Skillingaryd!

Vi söker

Vi söker en vårdadministratör. Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du är utbildad vårdadministratör alternativt en erfaren läkarsekreterare och det är positivt om du känner till och har arbetat i journalsystemet Cosmic.

Vi erbjuder dig

Ett roligt arbete med många kontaktytor och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av dokumentation i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning samt övriga vårdadministrativa uppgifter. I tjänsten ingår även receptionsarbete och en viss jourtjänstgöring på jourläkarcentralen i Värnamo. Du får vara med och utveckla verksamheten mot patientfokusering tillsammans med medarbetare som precis som du är engagerade, kompetenta och prestigelösa.

För att du ska trivas hos oss

Har du ett positivt förhållningssätt med en känsla för bemötande, service och kvalitet. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du tycker om att arbeta självständigt och att ta eget ansvar, men inser samtidigt fördelarna med teamarbete. Du har även god förmåga att planera och organisera ditt arbete samt är noggrann, flexibel och kvalitetsmedveten. Du har god förmåga att uttrycka dig i det svenska språket, framför allt i skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Frågor och ansökan

Vill du veta mer om vad det innebär att jobba hos oss är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Jenny Forsén, tel 010-244 03 25. Facklig företrädare för Vision är Maria Nassirpour, tel 0370-69 75 30.

Sista ansökningsdag är den 2018-03-25. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb