Sjuksköterska/Distriktssköterska

Sävsjö vårdcentral filial Vrigstad

Kom och utvecklas tillsammans med oss!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med körkort B. Tjänsten är ett vikariat för ordinarie personal som går på föräldraledighet. Tjänsten är inledningsvis fram till december 2018 med tillträde enligt överenskommelse men möjlighet till förlängning finns. Placering är i första hand på vår filial i Vrigstad. Önskvärt för tjänsten är vidareutbildning som distriktssköterska och erfarenhet av primärvård men är inget krav.

Vi erbjuder dig

  • En personlig arbetsplats där du arbetar nära dina patienter dagtid
  • Omväxlande, utmanande och meningsfulla arbetsuppgifter
  • Ett nära samarbete med härliga kollegor på vårdcentralen
  • Kompetensutveckling
  • Möjlighet till erfarenhets- och kunskapsutbyte utifrån din profession.

Det här får du arbeta med

Ditt arbete kommer att bestå av omväxlande mottagningsarbete, telefonrådgivning samt distriktssköterskemottagning. Även arbete på jourcentralen i Eksjö ingår.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är trygg och stabil i din yrkesroll, där du på ett självständigt sätt strukturerar, planerar och tar ansvar i ditt arbete. Du är mån om att alltid ha ett bra bemötande och värderar ett väl fungerande samarbete med kollegor, ledning och andra aktuella parter. Du är flexibel genom att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett stort engagemang för ditt arbete där du ser utveckling som en naturlig del. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter kvalité och förbättringsarbete och sätter höga mål i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar till nya idéer och kreativa lösningar! Vi tror att om man känner arbetsglädje så presterar man bättre - därför är vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av engagemang, öppen dialog och trivsel där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Vibe Ramberg tfn 010-243 88 05 alternativt 073-541 30 18. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Marie Svensson tfn 010-24 38 620. Sista ansökningsdag är den 22/3-2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska/Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb