Undersköterska, natt

Ortopedisk vårdenhet, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du omtänksam och sympatisk? Vill du arbeta med att vårda människor? Sök då tjänsten som undersköterska och bli en i vår härliga gemenskap på Ortopediska Vårdenheten, Höglandssjukhuset i Eksjö och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta på den ortopediska vårdenheten i vårt team. Önskvärt är om du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdenhet, men det är inget krav.

Vi erbjuder dig

Du som arbetar på natten fyller en viktig funktion och därför erbjuder vi dig ett lönetillägg!

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på 68,63%, natt. Annan tjänstgöringsgrad kan vara aktuell efter överenskommelse. Hos oss får du ett spännande arbete på en trevlig arbetsplats där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team. Vi ger dig goda möjligheter både till kompetensutveckling såväl som personlig utveckling samt en introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss via länken. Förmåner när du jobbar hos oss.

Det här får du arbeta med

Ditt arbete som undersköterska innebär att du ansvarar för omvårdnaden av patienterna. Du arbetar bland annat med optimering i samband med operation, det vill säga att du ansvarar för den basala omvårdnaden inför och efter själva ingreppet. Du arbetar även aktivt med rehabilitering tillsammans med patienten där områden som mobilisering, nutrition och förebyggande arbete för att förhindra trycksår och vårdrelaterade infektioner ingår.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du utbildad undersköterska, gärna med intresse för ortopedisk vård. Du engagerar dig i mötet med människan och samarbetar gärna med andra. Du strävar efter att erbjuda god vård med patientsäkerhet, är serviceinriktad, tillmötesgående och professionell i ditt bemötande. Du har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter, är lugn även i pressade situationer och är bekväm i att prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

Detta värderar vi högt

Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider. Delaktighet och arbetsglädje tycker vi är viktigt och det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Britt Leandersson, 010-243 75 88. Facklig företrädare för Kommunal är Darick Wardh eller Anita Gustavsson, 010-243 58 10. Sista ansökningsdag är den 20 mars 2018. Urval och rekrytering sker löpande, så vänta inte med att söka tjänsten. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska, natt Tillbaka till lediga jobb