Vårdenhetschef

Urologmottagningen, Region Jönköpings län

Vill du vara del i en innovativ, processinriktad verksamhet och medverka i att leda och utveckla den urologiska vården? Sök då tjänsten som vårdenhetschef på urologkliniken!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta som vårdenhetschef hos oss på urologmottagningen.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 maj eller efter överenskommelse. På urologmottagningen arbetar vi i tvärprofessionella team där varje arbetstagare ges möjlighet att utveckla sin kompetens för att möta invånarnas växande behov av en högkvalitativ urologisk vård. Nu söker vi dig som vill driva detta arbete tillsammans med oss.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss här.

Det här får du arbeta med

Arbetet som vårdenhetschef innebär att planera, leda, organisera samt utveckla och följa upp enhetens verksamhet. Rollen innebär också att skapa förutsättningar för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö med medarbetarnas trivsel, utveckling och kompetens i fokus. Som vårdenhetschef har du personalansvaret för cirka 25 medarbetare som arbetar på våra tre mottagningar inom Regionen. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen, vilket innebär att du är engagerad i hela klinikens resultat och utveckling.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du legitimerad sjuksköterska som är trygg och stabil i dig själv, med förmåga att skilja mellan det personliga och professionella. Du drivs av att arbeta mot mål och att visa upp resultat, samt handlar i enlighet med verksamhetens fattade beslut och har en helhetssyn med förståelse för vad ditt egna bidrag till verksamheten betyder. Du arbetar effektivt med komplexa frågor och kommunicerar med andra på ett tydligt sätt samt säkerställer att dina budskap når fram till mottagaren.

Då tjänsten innefattar arbete på Regionens alla tre orter är B-körkort ett krav. Urologisk kunskap är meriterande.

Detta värderar vi högt

Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt utvecklas och förbättras för att höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Vi arbetar processinriktat och personcentrerat med patientens behov i centrum.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Ingrid Erlandsson, 010-242 28 69. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Frida Sundman, 010-242 25 30 för Kommunal är Anne Settergren Morian, 010-242 28 07. Sista ansökningsdag är den 25 mars 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb