Tandsköterska, Öxnehaga Folktandvård Huskvarna

Öxnehaga Folktandvård

Välkommen till Öxnehaga Folktandvård! Hos oss får du möjlighet att växa i din kompetens i en vardag med varierande behandlingar och möten med människor från olika kulturer. På vår trivsamma klinik stöttar och hjälper vi varandra i arbetet. Vi har roligt tillsammans och ibland gör vi aktiviteter efter jobbet.

Läs gärna mer om oss på Öxnehaga Folktandvård!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska eller är i slutet av din utbildning. Har du datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi det som positivt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med

I din roll som tandsköterska bemöter du och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt.

Du arbetar i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I ditt arbete får du både assistera men också ha egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, fissurförseglingar, steril och receptionsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa. I kontakt med andra är du lyhörd och gör dig lätt förstådd. De människorna du möter har olika bakgrunder och erfarenheter och du anpassar ditt bemötande och din kommunikation därefter.

Vår vardag kan snabbt få ändrade förutsättningar. För oss är det naturligt att vi behåller vårt lugn, hjälper varandra för att komma vidare och gör vad vi kan för att ge patienterna en god upplevelse av sitt besök hos oss.

Du tycker om att arbeta i team och tillsammans med dina arbetskamrater möter du dagens utmaningar. Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom välfungerande relationer ser till att skapa bra samarbeten.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Klicka dig då vidare till Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta klinikchef Maria Fagerström eller klinikkoordinator Ing-Britt Byström, telefonnummer 010-242 36 71.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult, telefonnummer 073-248 16 13.

Sista ansökningsdag är den 21 mars 2018. Vi genomför urval och intervjuer löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandsköterska, Öxnehaga Folktandvård Huskvarna Tillbaka till lediga jobb