Tandhygienist, Tranås Folktandvård och Vetlanda Folktandvård

Folktandvården Region Jönköpings län

Just nu behöver vi engagerade och kompetenta tandhygienister till Tranås Folktandvård och Vetlanda Folktandvård!

Vi tillhör länets modernaste kliniker och är helt nyrenoverade. Vi arbetar på toppen av vår kompetens och utvecklar varandra varje dag. Hos oss får du möjlighet att bidra till förändring och tillsammans arbetar vi för att behålla klinikerna i framkant.

Vill du arbeta på en framtidsklinik och både utveckla dig själv och kliniken är du varmt välkommen med din ansökan!

För att veta mer om klinikerna kan du klicka vidare till Tranås Folktandvård och Vetlanda Folktandvård.

Vi söker

Dig som är legitimerad tandhygienist, har du 3-årig utbildning är detta meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom yrket, av uppsökande verksamhet och av journalsystemet T4. För tjänsten krävs körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

All tandvård till barn och vuxna som förekommer inom tandhygienistens kompetensområde. Även sterilarbete och assistans kan förekomma samt handledning av studenter.

För att du ska trivas hos oss

Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Du trivs i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem.

Vår vardag är händelserik och ofta behöver vi snabbt ställa om verksamheten för att kunna ta hand om våra patienter på bästa sätt. Du behåller lugnet och är stabil under pressade situationer. Vi ser gärna att du är en person som kommer med nya initiativ och vill vara med att driva klinikens arbete framåt.

Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. Har du språkkunskaper utöver svenska är detta positivt.

Detta värderar vi högt

Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköpings län? Då tycker vi att du ska läsa om våra värderingar, visioner och mål på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Christer Edlund på telefon 0722-39 15 35

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, 010-242 36 25

Sista ansökningsdag är den 25 mars.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Tranås Folktandvård och Vetlanda Folktandvård Tillbaka till lediga jobb