Sjuksköterska

Akutmottagningen, Värnamo sjukhus

Är du vår blivande kollega?

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av akutsjukvård, ett av de roligaste arbeten som finns! Genom att jobba hos oss får du en spännande utmaning och bredd i din sjuksköterskeprofession. Hos oss får du ett vikariat på 80 procent till och med januari 2019, med tillträde enligt överenskommelse. Det finns eventuellt möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och omväxlande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel i en oftast fartfylld miljö. Vi erbjuder många intressanta möten med människor som akut behöver din hjälp och vård. Vi arbetar efter poängmodellen, vilket ger dig möjlighet att till viss del påverka dina arbetstider och därmed även din lön. Du erbjuds en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med omvårdnad av akut sjuka patienter. Arbetet är omväxlande, med ett varierat patientflöde och mycket egenansvar. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information, liksom kontakt med närstående, är mycket viktiga delar i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet från akutsjukvård ser vi det som en merit. För att lyckas i denna roll bör du vara stresstålig och ha högt arbetstempo när så krävs. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan planera och prioritera ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för enhetens helhet. Du bör ha god samarbetsförmåga och ha ett empatiskt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi erbjuder ett arbete där inflytande, delaktighet och arbetsglädje är våra nyckelord. Med patienten i fokus skapar vi tillsammans hög patientsäkerhet och god tillgänglighet.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta tillförordnad vårdenhetschef Anne Rydén, 010-244 86 13. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maria Fredriksson Andersson, 010-244 74 02.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Sista ansökningsdag är den 25 mars 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb