Allmänläkare/St-läkare

Vaggeryds vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Välkommen till Vaggeryds vårdcentral, en välfungerande och omtyckt vårdcentral - nära till både Jönköping och Värnamo!

Vi söker

Vi söker en distriktsläkare alternativt ST-läkare. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds möjlighet till både individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom Vårdcentralerna Bra Liv. Samarbete med Futurum - Region Jönköpings forsknings- och utbildningsenhet - och Qulturum, regionens enhet för verksamhetsutveckling och förbättringar, gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetsuppgifterna består främst av arbete på distriktsläkarmottagningen där du tar emot planerade och oplanerade läkarbesök, även arbete på primärvårdsjour ingår. I arbetet finns utrymme att få arbeta med barn på BVC-mottagning eller ansvara för utlagd mottagning på ett av kommunens särskilda boenden. Det finns möjlighet för individuell anpassning av arbetsinnehåll efter ditt intresse inom ramen för allmänmedicin.

Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkare inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor.

För att du ska trivas hos oss

Kravet för tjänsten är svensk läkarlegitimation samt kunskaper i det svenska språket på minst C1 nivå och körkort Eftersom vårt arbete är omväxlande ser vi gärna att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Att du är positiv och har lätt för att samarbeta med kollegor ser vi som en förutsättning för att du ska trivas och bidra till en god arbetsmiljö.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter kvalité och förbättringsarbete och sätter höga mål i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av en öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av verksamhetschef Kerstin Hammar tfn 010-244 05 01 alternativt 072-211 89 65. Facklig företrädare för Läkarföreningen är Axel Petersson, tfn 010-242 39 31.

Sista ansökningsdag är 2018-03-31. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Allmänläkare/St-läkare Tillbaka till lediga jobb