Audionom

Audionommottagningen Nässjö

Vi söker

Vi söker medarbetare till audionommottagningen i Nässjö. Öron-, näs- och halskliniken är en länsövergripande verksamhet med öronmottagningar och audionommottagningar i Jönköping, Eksjö/Nässjö och Värnamo samt hörselteknisk verksamhet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Arbetet innebär diagnostik och grundläggande hörselrehabilitering till vuxna individer i olika åldrar. Audionommottagningens enheter arbetar strukturerat och har ambitionen att utveckla verksamhetens kvalitet och evidens i alla processer.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är legitimerad audionom. Som person behöver du kunna ta eget ansvar samt ha god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du visar gott bemötande, intresse och noggrannhet i arbetet. Du ska kunna arbeta mot mål, fokusera på resultat och ha förmågan att se till verksamhetens bästa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Ann-Charlott Carlstein, telefon 010-242 17 25. Facklig företrädare för SRAT är Stefan Lundå, telefon 010-242 17 27.

Sista ansökningsdag är den 31 mars. Urval och intervjuer kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Audionom Tillbaka till lediga jobb