Överläkare/specialistläkare psykiatri

Psykiatriska kliniken, Höglandet

Vill du få möjlighet att utveckla den verksamhet du är i, har du idéer och visioner för psykiatrin nu och i framtiden? Välkommen att söka tjänsten som överläkare/specialistläkare i psykiatri!

Vi söker

Dig som har en specialistbehörighet i allmänpsykiatri och är redo för en ny, spännande utmaning. I din profession är du mål- och resultatorienterad, har en god problemlösande analysförmåga samt visar på god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver ha svenska C i tal och skrift, samt körkort.

Vi erbjuder dig

En tjänst på en liten men välfungerande enhet med möjlighet till tät samverkan med övriga kliniken, bland annat akutmottagning och slutenvård. På enheten handläggs alla typer av psykiatriska tillstånd och verksamheten sker nära patienter och lokalsamhälle. Möjligheterna är goda att bidra till utveckling och upplägg av verksamheten och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling. Psykiatriska kliniken på Höglandet är en erkänt välfungerande klinik med stort fokus på bemötande, kvalitet och kunskap. Kliniken har ett spännande upplägg med enheter på flera orter i upptagningsområdet, något som möjliggör både en patientnära vård och för medarbetarna att anpassa sin vardag efter intressen och önskemål. Höglandet är också ett attraktivt område med rikt utbud av natur-, idrotts- och kulturupplevelser. Tjänsten är tillsvidare med huvudsaklig placering på den allmänpsykiatriska mottagningen i Nässjö eller Eksjö.

Det här får du arbeta med

Du leder bedömning, utredning, medicinskt omhändertagande och behandling för enhetens patienter och samverkar med andra vårdenheter. Samordna tvångsvård enligt LPT för enhetens patienter. Arbeta med verksamhetsutveckling med fokus på medicinsk kvalitetskontroll och medverka i handledning av ST-, AT-läkare och studenter. I uppdraget ingår också att delta i klinikens bakjoursverksamhet och medverka i klinikens läkargrupp.

För att du ska trivas hos oss

Som medarbetare på psykiatriska kliniken Höglandet blir du en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Du ser positivt på verksamhetsutveckling och har intresse av förändrings-och utvecklingsarbete.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötande med patienten i fokus. Vi lär oss av varandra och tar tillvara på våra medarbetares kompetens. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till alla våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje för att ge varandra en god arbetsmiljö.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa verksamhetschef Bo-Kenneth Knutsson, tfn 010-243 56 42, chefsöverläkare Per-Algot Thorslund, tfn 070-3445060. Facklig företrädare, Läkarförbundet Robin Kihlbaum, tfn 072-2434962.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare/specialistläkare psykiatri Tillbaka till lediga jobb