Överläkare/Specialistläkare psykiatri

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö

Har du ett stort intresse för att arbeta med barn och ungdomar med psykisk ohälsa? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som överläkare/specialistläkare i psykiatri!

Vi söker

Dig som är överläkare/specialistläkare i psykiatri och är redo för en ny, spännande utmaning. Vi tror att du är en trygg och stabil person med självinsikt och ett gott omdöme. Du har förmåga att arbeta så väl självständigt som tillsammans med andra och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi tror också att du har en empatisk förmåga och verkar för ett gott samarbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver svenska C i tal och skrift och vi ser gärna att du har arbetat inom svensk sjukvård. Körkort för personbil är ett krav.

Vi erbjuder dig

En tjänst på en välfungerande och trivsam arbetsplats i fina lokaler. Här arbetar många trogna, erfarna medarbetare blandat med engagerade nyanställda som har ett stort fokus på kunskap, bemötande och kvalitet. Hos oss på Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö värnar vi om en god arbetsmiljö och ett gott bemötande gentemot varandra i personalgruppen. Möjligheten att bidra till utveckling och upplägg av verksamheten är god och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid med start efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

Det här får du arbeta med

Som överläkare eller specialistläkare hos oss kommer du att arbeta med kvalificerat behandlings- och utredningsarbete. Du är en viktig del i klinisk och administrativ processutveckling. Du medverkar även vid klinikens jour- och beredskapsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Som medarbetare på barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Nässjö blir du en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp. Du ser positivt på verksamhetsutveckling och har ett intresse av förändrings-och utvecklingsarbete.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta tillförordnad områdeschef Lars Ferm, tfn: 010-244 98 18, mail: lars.ferm@rjl.se Facklig företrädare Läkarföreningen är Alina Dancea, tfn: 010-244 98 05, mail: alina.dancea@rjl.se

Sista ansökningsdag är 2018-03-30 men då rekryteringen sker löpande är du välkommen med din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Överläkare/Specialistläkare psykiatri Tillbaka till lediga jobb