Områdeschef mammografi

Mammografi Region Jönköpings Län

Vi söker

En områdeschef till mammografin i Region Jönköpings Län. Då vår nuvarande områdeschef går i pension söker vi nu hennes efterträdare!

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande arbete i en spännande och utvecklande miljö. Du får ta del av en välplanerad individuell upplärning samt ett brett utbud av interna utbildningar, bland annat en gedigen ledarskapsutbildning. Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession samt ett tidsbegränsat förordnande som områdeschef. Ny utrustning upphandlas 2018-2019 och mammografin kommer under 2021 att flytta in i helt nya lokaler i den nybyggda huskroppen D1 på Ryhov. Vilket betyder att du kommer att arbeta i en fantastiskt arbetsmiljö med ny teknik. Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som områdeschef hos oss kommer du att ha det operativa ansvaret för enhetens tillgänglighet, vilket inkluderar produktions- och kapacitetsplanering samt personal- och ekonomiansvar för cirka 30 medarbetare. Dina medarbetare kommer från olika yrkeskategorier där röntgensjuksköterskor är den största. Du arbetar för en god arbetsmiljö samt samverkan och dialog mellan röntgens områden i länet. Du kommer även medverka i det kontinuerliga arbetet för att driva, utveckla och förbättra våra arbetssätt, tillsammans med medarbetare, kunder och fackliga representanter med mål att ge en god vårdkvalitet.

Som områdeschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i länsklinikens ledningsgrupp.

För att du ska trivas hos oss

Eftersom mammografin, förutom Jönköping, även har verksamhet på Höglandet och i Värnamo ställer rollen som områdeschef höga krav på dig att arbeta strukturerat samtidigt som du upprätthåller en god kommunikation både med dina medarbetare och kunder. Du bör trivas med att ta egna initiativ och att kunna arbeta processinriktat med fokus på patientens resa genom vården. Som ledare skapar du engagemang och delaktighet hos din personal och har förmågan att lösa både stora och små problem tillsammans med din arbetsgrupp. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer som leder till resultat och utvecklar verksamheten.

Detta värderar vi högt

Vi ser det som en självklarhet att du har tidigare erfarenhet från vården och har du dessutom tidigare erfarenhet från just mammografi är detta meriterande. Du bör har en akademisk utbildning som är relevant eller motsvarande erfarenhet. Mammografiverksamheten är i ständig utveckling. Nya metoder, ny utrustning, nya utredningsvägar och utvecklade vårdprocesser. Därför är det viktigt att du tycker om att arbeta i denna sortens miljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-Körkort är ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta nuvarande områdeschef Kerstin Hillergård 070-3170461 eller verksamhetschef för röntgen, Oskar Löfgren 010-2422438. Fackliga representant för Vårdförbundet är Maya Toubia 0704269799, för Vision Lillemor Örneling, 010 - 24 21 584 och för läkarföreningen Per Hintze, 010 - 243 57 22. Sista ansökningsdag är den 29 april . Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Områdeschef mammografi Tillbaka till lediga jobb