Sjukgymnast/fysioterapeut

Smålandsstenar vårdcentral

Söker du nya utmaningar och vill bidra med dina kunskaper? Vi behöver nu tillfällig förstärkning till vårt team med ytterligare en sjukgymnast/fysioterapeut, så missa inte chansen att bli en del av oss!

Vi söker

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för vikariat till och med 30 september 2018, med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten är på heltid men omfattning kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

  • Ett omväxlande och spännande arbete med många kontaktytor.
  • Nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen.
  • Ett välfungerande och stabilt personalteam med god arbetsmiljö i helt nya lokaler.
  • Kontinuerlig individuell kompetensutveckling.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete med stor möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter inom ramen för rehabilitering. Sjukgymnasterna fungerar ofta som primär instans för problem från rörelse- och stödjeorganen, vilket innebär självständigt arbete. Du driver egen mottagning och planerar behandlingarna med del- och slutmål, där det är viktigt att du kan stå för din behandling och dina beslut.

Rollen som sjukgymnast innebär ansvar för rehabiliteringsinsatser dvs. bedömning, utredning samt vid behov behandling, träning, rehabilitering och uppföljning av polikliniska patienter. Behandlingsinsatser kan ske enskilt eller i grupp. I tjänsten ingår även telefonrådgivning, att ta emot och bedöma remisser, administrativa arbetsuppgifter samt kontakter och samverkan inom och utom organisationen.

Tjänsten innebär tjänstgöring för både Smålandsstenar och Reftele vårdcentraler, med placering i Smålandsstenar, där god tillgänglighet och hög kvalitet på våra rehabiliteringsinsatser är målet.

För att du ska trivas hos oss

Kravet är att du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med några års erfarenhet från yrket inom primärvården. Körkort är ett krav. Du bör också vara van vid att arbeta självständigt och kunna göra egna bedömningar och behandlingar.

För att trivas hos oss tror vi att du är trygg, stabil, ansvarsfull och tillmötesgående. Du arbetar bra med andra människor genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt och du har lätt för att anpassa dig till rådande omständigheter. Vidare är det bra om du har intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar och du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter, genom att självständigt planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta verksamhetschef Åsa Dahlqvist, tfn 010 - 244 22 77. Facklig företrädare för SACO är Irene Tengberg Herrstedt, tfn 010 - 242 44 64. Sista ansökningsdag är den 27 mars.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukgymnast/fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb