Vårdadministratör

Hudmottagningen i Värnamo

Vi söker

Vi söker nu ytterligare en vårdadministratör då en av våra medarbetare med lång erfarenhet kommer att gå i pension.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i att vår verksamhet utvecklas och förbättras. Du får ett självständigt och stimulerande arbete med stort egenansvar.

Vi är en liten länsklinik med bra sammanhållning och vi strävar efter att nå gemensamma mål. Vi har ett gott kamratskap och en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, diagnosklassificering och övriga administrativa uppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår även publicering på intranätet och att ge support kring IT-stöd.

Du har din arbetsplats på hudmottagningen i Värnamo, men vid behov är du behjälplig med att skriva journalanteckningar från hudmottagningarna i Nässjö och Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad vårdadministratör med diagnoskodningsutbildning och du har goda IT-kunskaper. Du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete och du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är serviceinriktad och lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Du trivs i samarbete med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten.

Så här gör du om du är intresserad

Kontakta gärna administrativ enhetschef Inger Johansson, 010-242 21 46. Facklig företrädare för Vision är Anna Larsson, 010-243 34 11. Sista ansökningsdag är den 25 mars 2018. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb