Distriktssköterska /Sjuksköterska

Kungshälsans vårdcentral, Vårdcentralerna Bra Liv

Vi söker

Vi söker en distriktssköterska för tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och/eller vana att arbeta i Cosmic och Tele-Q. Har du erfarenhet av att göra demensutredningar är det av stort intresse för oss.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning, den senare i team med läkare. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens och hos oss har alla sköterskor en egen mottagning inom sitt specialområde. I arbetet ingår också viss helg- och kvällstjänstgöring vid Jourcentralen i Jönköping - 1-2 gånger per 6 veckor.

För att du ska trivas hos oss

Erfarenhet av vårdcentral är meriterande. Kunskap i Cosmic systemet är en fördel samt erfarenhet från arbete på jourcentral. Inget av detta är dock ett krav.

Detta värderar vi högt

Vi vill ständig utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Annica Lilja, tel 010-242 56 81. Facklig företrädare för vårdförbundet är Marie Nilsson, tel 010-242 35 23.

Sista ansökningsdag är 2018-01-31. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska /Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb