Fysioterapeut/Sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum Område kirurgi Värnamo

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut till en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som sjukgymnast i ortopedisk verksamhet, men detta är inget krav. För att klara arbetet bör du ha grundläggande ortopediska kunskaper. Körkort krävs.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett heltidsarbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat. Vi bryr oss om varandra och hjälps åt att lösa vårt uppdrag. Vi arbetar i nya fräscha lokaler och lägger stort fokus på ett engagerat medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Det här får du arbeta med

Vikariatet innefattar främst arbete vid ortopedisk vårdavdelning med såväl akut som planerad verksamhet. Du arbetar nära i team med övrig rehabiliteringspersonal och personal på avdelningen. Vi arbetar med personcentrerad vård. Arbetet innebär även viss uppföljning i öppenvård av elektiva operationer av höft och knä.

För att du ska trivas hos oss

Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt där du har lätt att ta initiativ och arbetar resultatinriktat. Du arbetar självständigt och strukturerar ditt arbete väl. Du jobbar bra med andra människor, har ett gott bemötande och har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Jonas Nilsson tfn 010-244 88 69 Facklig företrädare för SACO är Ingrid Gunnarsson, tfn 010-244 88 72. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2018-04-01. Ansökningarna handläggs löpande. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb