Drifttekniker

Fastighetstekniska enheten, Ryhov

Vill du anta utmaningen att jobba i en komplex miljö där livsviktig verksamhet ofta pågår sida vid sida med ett framväxande bygge? Regionfastigheter söker en Drifttekniker med placering på Ryhov.

Vi söker

Vi söker dig som har en relevant teknisk yrkesutbildning med flerårig erfarenhet av felsökning, underhåll och reparation. Det är extra meriterande om du har erfarenhet av automation men inget krav. Stor vikt kommer att läggas på hur du kan komplettera och fungera i arbetsgruppen. B-körkort är ett krav då resor i arbetet förekommer. 

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som drifttekniker hos oss kommer du att arbeta i en grupp om fem drifttekniker där ni tillsammans svarar för helhetsperspektivet inom samtliga tekniska system på Länssjukhuset Ryhov. Exempel på system du kommer att arbeta med är allt från Processkyla och andningsluftskompressorer till PLC och överordnat SCADA system Citect. Det åvilar även gruppen att svara för energieffektivisering mot Regionens uppsatta mål.  Beredskap, med en inställelsetid på 30 minuter från hemmet, kan komma att ingå i tjänsten. Under beredskap jobbar du inom samtliga tekniska områden tillsammans med 2:a beredskapen.

För att du ska trivas hos oss

Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår varför riskmedvetenhet, noggrannhet och kundfokus är viktiga egenskaper. Som person är du lugn och stabil med ett flexibelt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du har hög social kompetens och tycker om att lösa och hantera komplexa frågor. Vi ser också att rätt person är prestigelös och tar sig an alla typer av arbetsuppgifter med energi och engagemang. Du har förmågan att arbeta självständigt utifrån ett helhetsperspektiv och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi värdesätter att du har kundens nöjdhet i fokus och agerar professionellt mot dina samarbetsparters.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Andreas Magnusson, 010 - 242 27 70. Facklig företrädare för Kommunal är Mattias Moberg, 010-242 27 34 och för Sveriges ingenjörer Sune Carlsson, 010-242 27 19.

Ansök gärna redan idag, dock senast den 31 maj 2018, då intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Drifttekniker Tillbaka till lediga jobb