Specialistsjuksköterska

Psykiatrisk öppenvård, team 2, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri. Erfarenhet av psykiatriskt öppenvårdsarbete är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i team, med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Det finns goda möjligheter till nära samarbete med kollegor. Sjuksköterskorna har regelbunden handledning och yrkesträffar.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att arbeta självständigt med avancerad bedömning, vårdplanering och uppföljning av patienter inom psykiatrisk vård. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, sjukgymnast, sjuksköterska och vårdadministratör. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss har du god självinsikt, är trygg i din roll, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer. Du arbetar strukturerat, ser helheten och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Camilla Lind, tfn 010-242 33 53. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Wänebring, tfn 010-242 30 99.

Sista ansökningsdag är den 22 April. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Specialistsjuksköterska Tillbaka till lediga jobb