Fastighetstekniker med elinriktning

Fastighetstekniska enheten, Eksjö

Regionfastigheter söker en elektriker med placering på Höglandssjukhuset i Eksjö.

Vi söker

Du är utbildad elektriker med några års erfarenhet av installation eller service. Kunskap och erfarenhet av arbete med ställverk, reservkraft och fastighetsnära teknikområden är meriterande. Arbetet bedrivs ofta i lokaler där sjukvårdsverksamhet pågår, vilket kräver omdöme och anpassningsförmåga. För att lyckas i rollen behöver du ha god datorvana samt vara serviceinriktad, noggrann och ha förmåga att arbete både självständigt och tillsammans med andra.

Vi erbjuder dig

Hos oss på Regionfastigheter får du arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och kunder i en komplex miljö. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse. Din placering är på Höglandssjukhuset i Eksjö, men resor i tjänsten till våra fastigheter i grannkommunerna kan förekomma varför B-körkort är ett krav.

Det här får du arbeta med

Arbetet omfattar underhåll av elanläggningar, hissar, ställverk och reservkraft, samt även en del nyinstallation. Du kommer att arbeta med både starkströms- och svagströmsinstallationer. Du kan komma att ingå i vår beredskapsstyrka med 30 minuters inställelsetid till sjukhuset.

För att du ska trivas hos oss

Du är självgående och ansvarstagande och har lätt för att arbeta tillsammans med andra människor. Du har ett gott omdöme och förmåga att göra korrekta prioriteringar. Vidare är du serviceinriktad, lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna Driftchef Tomas Titus, tfn 010-2436901, så får vi möjlighet att berätta mer om tjänsten. Facklig företrädare är Jacob Sandström 010-2436919 (Vision) och Håkan Oscarsson 010 - 2443824 (Kommunal).

Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Sista ansökningsdag är 22 april 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fastighetstekniker med elinriktning Tillbaka till lediga jobb