Vårdenhetschef

Ortopedisk vårdenhet, Höglandssjukhuset Eksjö

Är du vår nya vårdenhetschef som vill vara med på vår spännande resa och utveckla verksamheten inom ortopedkliniken? Är du positiv, strukturerad och tycker om att samarbeta med andra? Sök då tjänsten och bli en del av vårt team!

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta som vårdenhetschef på ortopediska vårdenheten, Höglandssjukhuset Eksjö. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde efter överenskommelse. Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska och har några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Det är önskvärt om du har tidigare erfarenhet av ledningsarbete eller känner att du har egenskaper för ett gott ledarskap. Vi ser även att du har kunskap om och intresse för utvecklings- och förbättringsarbete.

Vi erbjuder dig

Vi står inför en spännande framtid med nya lokaler strax efter årsskiftet 2020 som kommer leda till att kliniken bli uppdelad i två avdelningar, en elektiv och en akut avdelning. Vi ser fördelar med att dela upp avdelningen i en akut och en elektiv del redan nu, och söker därmed en vårdenhetschef till den akuta delen. Vi erbjuder dig ett spännande, utmanande och omväxlande arbete där du samarbetar med Jennie, som kommer att vara vårdenhetschef för den elektiva delen. Hos oss får du arbeta på en klinik med framgångsrika resultat där du får vara med och utveckla och driva den ortopediska vården framåt. Som anställd inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner.

Det här får du arbeta med

Som vårdenhetschef har du personal-, arbetsmiljö- och ekonomiskt ansvar. Du planerar, leder och utvecklar verksamheten på den akuta delen av avdelningen och arbetar för en god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Du arbetar med bemanning, schemaläggning och kontinuerlig kompetensutveckling. Du samarbetar tätt med vårdenhetschefen för den elektiva delen och ingår i klinikens ledningsgrupp samt samverkansgrupp. Du har även ett samarbete med vårdenhetscheferna på ortopedklinikerna i Värnamo och Jönköping.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du strukturerad och tydlig i din chefsroll med gott omdöme för prioriteringar och beslut. I ditt ledarskap är du entusiasmerande, skapar delaktighet och är engagerad när du leder och motiverar personalen i verksamhetens utveckling. Som person lägger du ner engagemang i ditt arbete och samarbetar gärna tillsammans med andra. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Detta värderar vi högt

Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider. Delaktighet och arbetsglädje tycker vi är viktigt och det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt. Att skapa en attraktiv arbetsplats är en förutsättning för utveckling och framtida bemanning.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Daniel Wärnsberg, 010-243 58 36 eller biträdande verksamhetschef Lena Lewenhaupt, 010-243 53 93. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Maria Löfqvist, 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 3 maj 2018. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb