Allmäntandläkare och assistenttandläkare inom ortodonti

Tranås Folktandvård

Vill du bidra till det kliniska arbetet på en allmäntandvårdsklinik samtidigt som du utvecklas inom ortodonti? Då ska du söka denna tjänst.

På kliniken i Tranås får du möjlighet att arbeta med allmäntandvård och utveckla kliniken tillsammans med dina kollegor. Här är patienterna vana vid högkvalitativ behandling och vår nyrenoverade klinik är väl rustad för att möta deras önskemål. På kliniken ger vi personalen möjligheter att arbeta på toppen av sin kompetens.

Avdelningen för ortodonti är belägen på Odontologiska Institutionen i Jönköping. På avdelningen är vi ett härligt gäng på ca 26 medarbetare. Vid kliniken bedrivs specialisttandvård på remitterade patienter och de patienter som kommer till oss är motiverade till sin behandling. Tandreglering tar tid och därför följer vi ofta samma patient i ungefär två år. Centrala delar av verksamheten består av utbildning och forskning.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Välkommen att titta in på Våra kliniker.

Vi söker

Vi söker dig med svensk tandläkarlegitimation. Du ska ha utövat allmäntandvård med både vuxen- och barntandvård i minst två år samt ha ett stort intresse för ortodonti.

Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid som allmäntandläkare i Folktandvården Region Jönköpings län med placering på Tranås Folktandvård. Under ett år kommer du arbeta 50% som assistenttandläkare vid avdelningen för ortodonti i Jönköping.

Vi erbjuder bra villkor och attraktiv lönesättning. I samband med en eventuell flytt erbjuder vi också ett bidrag upp till 20.000 kronor.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person med stort engagemang och positiv attityd. Vi söker dig som är lyhörd och bidrar till klinikernas goda samarbete. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Som tandläkare är du omsorgsfull och kvalitetsmedveten i mötet med patienter. Du anpassar ditt förhållningssätt till situationen och när arbetsdagen får ändrade omständigheter ser du möjligheter i förändringarna. Du arbetar strukturerat och gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du trivs med att utmana dig själv i komplexa frågor och utvecklar din kunskap kontinuerligt.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kerstin Gustafsson, områdeschef för verksamhetsområde Öster på telefon 0702-09 92 51 eller Rune Lindsten, klinikchef vid avdelningen för ortodonti Jönköping på telefon 010-242 53 61 Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Sista ansökningsdag är den 24:e april. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Allmäntandläkare och assistenttandläkare inom ortodonti Tillbaka till lediga jobb