Enhetschef

Steriltekniska enheten, Värnamo sjukhus

Vi söker

Är du en ledare eller chef? Är du en person som vill vara med och påverka? Vill du kontinuerligt utveckla dig själv och andra? Har du bra ledarskapsegenskaper? Gillar du att jobba med allt från daglig drift och bemanning till långsiktiga mål och visioner med hjälp av lämpliga strategier? Då har vi jobbet för dig!

Vi erbjuder dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi erbjuder dig att arbeta i en innovativ och dynamisk verksamhet och tillsammans med övriga chefer vara med och leda klinikens utveckling framåt. Du kommer till en helt ny sterilteknisk enhet som blev klar 2017. Steriltekniska enheten har stora, fina lokaler och det finns en helt ny maskinpark där vi arbetar i T-doc. Enheten består av 8 härliga medarbetare och som chef kommer du till viss del delta i den dagliga verksamheten.

Organisation och ledning behöver hela tiden anpassas till nya förhållande och krav. Detta ger dig också en unik möjlighet att vara med i att utveckla och prova nya lösningar och innovationer inom området ledning och styrning. Som ledare och chef i denna miljö är detta så klart ytterst stimulerande, men också utmanande ibland.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer ansvara för ledning, planering, utveckling och uppföljning av verksamheten på Steriltekniska enheten. Du har övergripande ansvar för daglig drift av verksamheten, maskinparken, schemalägger personal, utvecklar verksamheten, deltar i intern och extern samverkan samt håller dig informerad om utvecklingen inom specialområdet. Du har ett medarbetaransvar för 8 medarbetare och verkar för ett välfungerande samarbete med övriga kliniker.

Du ska kunna hantera ekonomiska frågor såsom budget och uppföljning av enhetens ekonomi. I ansvaret ingår också utvecklings- och lönesamtal samt arbetsplatsträffar genomförs. Du ansvarar för att verksamheten bedrivs enligt regionens författningar, lagar och avtal samt följa policy och måldokument som gäller för regionen och kliniken. Tillsammans med verksamhetschef för Operation- och intensivvårdskliniken arbetar du för en patientsäker och kostnadseffektiv vård. Som enhetschef ingår du i klinikens ledningsgrupp och i uppdraget förväntas du känna ansvar för verksamhetsområdet som helhet och arbeta för ett gott samarbete med andra enheter inom regionen.

För att du ska trivas hos oss

Vi ser gärna att du som söker är sjuksköterska gärna med specialistutbildning inom operation. Det är meriterande med erfarenhet av ledarskap, men att du har ledaregenskaper och förmåga att samarbeta är ännu viktigare! Vi kommer erbjuda dig sterilteknisk utbildning samt finns möjlighet att inom Regionen erhålla ledarskapsutbildning. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Engagerade och delaktiga medarbetare, som aktivt är med och utvecklar verksamheten. Vi arbetar processinriktat med ständiga förbättringar och strävar efter att använda rätt kompetens på rätt plats.

Så här gör du om du är intresserad

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten? Välkommen att höra av dig till verksamhetschef Magnus Trofast, tfn: 010 - 244 73 93, Vårdenhetschef Bodil Kjellander, tfn: 010-244 50 05. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelika Hansen, tfn: 010-244 79 38 och Ann Johansson, tfn: 010-244 50 00. Sista ansökningsdag är den 22/4. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Enhetschef Tillbaka till lediga jobb