Arbetsterapeut

Rättspsykiatrin

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet inom yrket. Ett stort intresse av att arbeta med målgruppen och erfarenhet inom psykiatrisk vård är positivt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Rättspsykiatrin i Jönköping är i en spännande förändring där samarbetet med vår regionklinik i Vadstena kommer att intensifieras. Vi söker dig som vill vara med och påverka vårt framtida arbete genom idéer och engagemang och vill vara med och utveckla vården. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. Vår arbetsplats genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som arbetsterapeut inom rättspsykiatrin arbetar du framförallt med patienter i slutenvård men insatser inom öppenvården kan också förekomma. Du kommer att arbeta med utredningar, behandlingar och rehabilitering. Att aktivera patienter i slutenvård är också en del av dina arbetsuppgifter. Vi arbetar för en patientsäker vård och god tillgänglighet.

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du är trygg och stabilt samt har god självinsikt. Du skiljer på det personliga och det professionella samt anpassar ditt förhållningssätt till olika situationer. Du har god samarbetsförmåga samt lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har mod att agera efter din egen övertygelse och gillar att planera, organisera och prioritera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ta kontakt med vårdenhetschef Ulrika Wendel Hagstedt, tfn 010-242 31 47, biträdande vårdenhetschef Linda Holm 010-242 30 76, arbetsterapeut Thomas Davidsson 010-242 32 23. Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, tfn 010-24 25 651.

Sista ansökningsdag är den 13/5. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb