Undersköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Sugen på att ha ett omväxlande och varierande arbete som undersköterska? Vi söker medarbetare till vår interna resursenhet bestående av undersköterskor. Tänk att få möjlighet att utvecklas inom hela kliniken och dess olika specialiteter samtidigt som din kompetens alltid kommer vara efterfrågad!

Vi söker

Vi söker undersköterskor tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker både till natt-tjänst 68,63% och till dag/kvälls-tjänst 100%. Du är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdavdelning.

Vi erbjuder dig

  • En omväxlande och varierande arbetsplats
  • Utvecklande arbetssituation
  • Du får givetvis en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
  • När du arbetar natt får du också en högre lön än vid arbete på dagen
  • Friskvårdsaktiviteter, t.ex. personalgym
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som undersköterska i vår interna resursenhet innebär arbetet att du får arbeta på den vårdenhet där behovet är som störst. På natten fungerar du som en resursförstärkning till ordinarie personal. Arbetet som undersköterska innebär omvårdnadsinsatser, kontroller, provtagning och dokumentation. Som undersköterska arbetar du i team med övriga medarbetare på respektive vårdenhet.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi att du har förmågan att behålla lugnet även i akuta situationer med högre arbetstempo. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta någon av oss vårdenhetschefer för att få veta mer om vår klinik: Annica Mathson Berg, 010-243 57 57, Anki Bringner, 010-243 80 05 , Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63, Mona Ottosson, 010-243 44 05, Camilla Nilsson, 010-243 43 05, Linda Jansson, 010-243 45 05.

Facklig företrädare för Kommunal är Peder Stjern, 010-243 50 00 (vxl).

Rekrytering sker löpande så skicka i din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska Tillbaka till lediga jobb