Sjuksköterska alternativt distriktssköterska

Vråens vårdcentral

Välkommen till en välbemannad vårdcentral med fräscha lokaler, härlig stämning och en god arbetsmiljö!

Vi söker

Vi söker en sjuksköterska för tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid men kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

  • ett varierat och spännande arbete med möjlighet att arbeta förebyggande för en god hälsa hos våra invånare.
  • möjlighet till egna ansvarsområden baserat på kompetens och intresseområde.
  • intern och extern kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med

Hos oss kommer du att arbeta med egen mottagning-, planerad och oplanerad, telefonrådgivning och triagering till rätt vårdnivå. Du har även så småningom möjlighet att ha egen mottagning inom ditt intresseområde. Arbetet är främst på dagtid, men viss kvälls-och helgtjänstgöring på jourcentral ingår där du själv kan vara med och påverka vilka pass du önskar. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring och därför kommer din kompetens och ditt engagemang bli en värdefull resurs för oss och för våra patienter.

För att du ska trivas hos oss

Du är legitimerad sjuksköterska och ska gärna ha arbetat något år som färdigutexaminerad. Erfarenhet av primärvård eller akutsjukvård och/eller vidareutbildning i exempelvis demens eller diabetes är meriterande.

Vi tror att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med en vilja och förmåga att hjälpa andra. Arbetet kräver att du är självgående och kan strukturera det egna arbetet med en förståelse för helheten. Du samarbetar bra med andra och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus och erbjuder våra invånare första linjens vård, förebyggande insatser och rehabilitering. Vi uppmuntrar till nytänkande och strävar ständigt efter att utveckla vår verksamhet utifrån de behov som vår befolkning har.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information kontakta enhetschef Annelie Sonéus tfn 010-244 30 06. Facklig företrädare för vårdförbundet Eva Georgsson tfn 070 - 329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 28 februari. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska alternativt distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb