Projektledare Energieffektivisering och hållbart byggande

Energikontor Norra Småland

Är du en utvecklingsorienterad projektledare med erfarenhet av energieffektivisering och hållbart byggande? Trivs du med att arbeta rådgivande och se företag och organisationer utvecklas? Vill du vara med och utveckla nya satsningar inom energi och hållbarhet? Då kan du vara den vi söker.

Vi söker

Vi söker en projektledare inom energieffektivisering och hållbart byggande. Vi ser att du har högskoleutbildning inom energi-, bygg- eller fastighetsteknik, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande om du har projektledarerfarenhet samt jobbat med att utveckla projekt och projektfinansiering tidigare. Kunskap om Officepaketet och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med placering i Jönköping. Provanställning kan komma att tillämpas. Hos oss får du ett utvecklande och stimulerande arbete med stort kollegialt stöd och hög trivsel. Hos Energikontor Norra Småland är samarbete och samverkan nyckelord för framgång både inom vårt team och med samarbetspartners. Arbetet innefattar stort egenansvar och arbetsplatsen kännetecknas av prestigelöshet, kunskapstörst och ett nära och varmt samarbete.

Som anställd hos oss har du möjlighet till fri öppen sjukvård och tillgång till varierande friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym och friskvårdsbidrag. Hos Region Jönköping finns även en aktiv personalklubb med varierande erbjudanden och aktiviteter året om. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder inom Region Jönköpings län: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer att handleda framförallt små och medelstora företag i att minska sin energianvändning genom energieffektivisering av process, stödprocesser och klimatskal samt att gå över till förnybar energi. Du kommer även att ha en viktig roll i att utveckla Energikontorets projektverksamhet inom hållbart byggande och renovering där bl.a. digitalisering, solenergi, cirkulär ekonomi och beteendefrågor är exempel på vad som är intressant.

Arbetsuppgifterna innefattar marknadsföring, uppsökande verksamhet, rådgivning och projektutveckling. Du kommer att ha nära samarbete med olika regionala och nationella aktörer på området. Många aktiviteter görs i samverkan med andra och du kommer även leda eller delta i olika externa nätverk.

På arbetsplatsen finns brett kompetensstöd inom kommunikation, energi och beteendevetenskap samt tillgång till väl utvecklade nätverk både regionalt och nationellt. Andra återkommande arbetsuppgifter är uppföljning och rapportering med koll på budget. Som stöd i detta finns projektekonom, upphandlare och väl utarbetade administrativa rutiner för att du ska kunna fokusera på att driva arbetet framåt.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är självgående, ser helheten samt är kreativ genom att komma med nya idéer och även tar initiativ till att genomföra dem. På Energikontoret är samarbete och samverkan nyckelord för framgång - både inom vårt team och med våra samarbetspartners vilket kräver att du är trygg och stabil som person i förhållande till andra. Vi strävar efter att hålla hög servicenivå både internt och externt, därför söker vi dig som arbetar bra med andra människor, underhåller relationer och har förmåga att skapa nya kontakter.

Du ska på ett tydligt sätt kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift och nå ut med ditt budskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och strävar efter mångfald och jämställdhet.

Så här gör du om du är intresserad

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Energikontor Norra Smålands verksamhetsledare Carlos Pettersson, tfn 072-554 58 41, eller Emelie Emanuelsson projektledare tfn 072-554 62 08. Facklig företrädare för SACO är Malin Svensson, tfn 010-243 59 42. Sista ansökningsdag är den 2018-05-01. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Projektledare Energieffektivisering och hållbart byggande Tillbaka till lediga jobb