Tandhygienist, Tenhult Folktandvård

Tenhult Folktandvård

Vi är ett sammansvetsat gäng på en trivsam klinik på en liten trivsam ort. Vår klinik rymmer fyra behandlingsrum och vi har kompetensen att utföra det mesta inom tandvård. Vi är åtta anställda varav två tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor. Vi uppmuntrar till självständigt arbete och stort ansvar för var och en, liksom möjligheten att påverka och utvecklas i sin yrkesroll.

Lär känna kliniken genom att titta in på Tenhult Folktandvård.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist, treårig utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet både av vuxen, barn och ungdomstandvård.

Även datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi som en fördel för tjänsten. Körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

En tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som tandhygienist hos oss arbetar du med tandvård till barn och vuxna inom en tandhygienists kompetensområde. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför arbetsuppgifter i receptionen, i sterilen och viss assistans också kan förekomma. Även handledning av studenter kan ingå i dina arbetsuppgifter hos oss.

För att du ska trivas hos oss

Du är en självgående person som tar egna initiativ i ditt arbete. Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt och eftersträvar den bästa individanpassade tandvården.

På kliniken kan dagens förutsättningar snabbt ändras vilket gör att du har förmågan att anpassa dig och tillsammans med dina kollegor lösa de situationer som uppstår. Genom din lyhördhet och positiva sätt bidrar du till ett gott samarbete med såväl kollegor som patienter. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket.

Detta värderar vi högt

Är du nyfiken på våra värderingar, mål och visioner? Läs gärna mer på Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Hans Svensson eller klinikkoordinator Lena Öster på telefonnummer 010-242 68 54 eller 010-242 68 52.

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, telefonnummer 010-242 36 25.

Sista ansökningsdag är 29 april 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Tandhygienist, Tenhult Folktandvård Tillbaka till lediga jobb