Är du vår nya Barnmorska?

Kvinnoklinikens mottagning, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och som vill arbeta med oss på kvinnokliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär dagtid, måndag till fredag.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler som ligger på ett plan. Som anställd hos oss inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner.

Det här får du arbeta med

Som barnmorska på kvinnoklinikens mottagning arbetar du med att hålla egen barnmorskemottagning. Du har preventivmedelsrådgivning, telefonrådgivning och även mottagningsplanering/operationsplanering. Under dagtid tar vi på mottagningen även emot akut sjuka patienter, vilket innebär att du som barnmorska har ett akutansvar för dessa patienter.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du en person som kan arbeta självständigt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har förmåga att planera din arbetsdag samt arbetar bra tillsammans med andra. Du är en empatisk person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande, samtidig som du värdesätter olikheter både när det kommer till bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Om du har tidigare arbetslivserfarenhet som barnmorska ser vi detta som meriterande, men det är inte ett krav.

Detta värderar vi högt

Här får du jobba med det du är utbildad för. Vi använder våra medarbetares kompetens på rätt sätt och arbetar ofta i team för att ge patienten bästa vård.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Maria Christensson, 010-243 57 46 eller vårdenhetschef Anita André, 010-243 58 03. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Elinor Ericsson, 010-243 58 00. Sista ansökningsdag är den 30 april 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Är du vår nya Barnmorska? Tillbaka till lediga jobb