Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum Jönköping

Rehabiliteringscentrum är i en spännande utvecklingsfas. Vill du som arbetsterapeut vara med och påverka vårt framtida arbete?

Vi söker

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut med intresse för stroke till Rehabiliteringscentrum på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Tjänsten är ett vikariat under perioden 2018-06-252019-08-31, då ordinarie arbetsterapeut planerar att vara föräldraledig.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig arbete i en multiprofessionell arbetsgrupp med ett gott arbetsklimat präglat av teamarbete. Du har arbetsterapeutkollegor nära till hands men jobbar också tillsammans med de övriga rehabiliteringsprofessionerna och medicinsk personal. Verksamheten är i en utvecklingsfas vilket innebär möjligheter att påverka arbetet. Vi erbjuder dig en grundlig introduktion och tillgång till en mentor om du är ny i yrkesrollen. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär huvudsakligen arbetsterapeutisk bedömning och behandling av patienter med stroke i den akuta fasen. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetet, liksom planering av patientens fortsatta rehabilitering efter sjukhusvistelsen. I tjänsten ingår också arbete med andra patientgrupper inom geriatrik och neurologi.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra men också att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är självständig. Du har ett kvalitetstänk och är intresserad av att driva verksamheten framåt tillsammans med övriga teamet. Du arbetar med en helhetssyn där patient och närstående är delaktiga och deras behov är alltid i ditt fokus. Flexibilitet och kommunikativ förmåga är andra viktiga egenskaper.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att ringa områdeschef Charlotte Jansson, 010-242 25 05. Facklig företrädare för Sveriges Arbetsterapeuter är Ylva Medén, 010-242 25 88.

Sista ansökningsdag är 2018-04-22. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb