Vikarierande vårdenhetschef

Väster vårdcentral

Vill du få möjligheten att coacha och leda? Är du lyhörd för andra med en förmåga att skapa delaktighet och arbetsglädje? Då kan det vara dig vi letar efter!

Vi söker

Vi söker en vikarierande vårdenhetschef för ett uppdrag från och med 1 maj 2017 och 6 månader framåt. Vi letar efter dig som har en vårdrelaterad högskoleexamen, gärna som sjuksköterska, samt erfarenhet av arbete inom primärvården. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift och erfarenhet av ledningsuppdrag är meriterande.

Vi erbjuder dig

  • Ett testa ett spännande uppdrag där du har stora möjligheter att påverka och utveckla
  • Att bli en del av vår ledningsgrupp
  • Möjlighet att leda en motiverad grupp medarbetare bestående av sjuksköterskor och undersköterskor.
  • Vikariat i din grundprofession med förordnande som vårdenhetschef.
  • Stöd i ditt arbete från Bra Livs ledningsstab med professionell kunskap och kompetens inom kommunikation, ekonomi, personal- och utvecklingsfrågor

Det här får du arbeta med

I uppdraget som vårdenhetschef kommer du ha personal, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för distriktsläkarmottagningen med uppgift att planera, leda, organisera och samordna det dagliga arbetet i personalgruppen. I arbetet ingår att jobba kontinuerligt med utvecklingsfrågor och vi tror också att det är viktigt att du kan jobba kliniskt inom din grundprofession för att blir en del av helheten.

För att du ska trivas hos oss

För att lyckas i din roll som vårdenhetschef tror vi att du är engagerad, initiativtagande och lyhörd för dina medarbetares behov. Vidare har du fokus på helheten som innebär att du har en överblick över verksamhet och ser alla olika professioner. Du ser alla runt omkring dig och har en förmåga att skapa delaktighet och drivkraft. Du har en god kommunikativ förmåga, delger medarbetare vad du vill åstadkomma och är tydlig med vilka mål vi arbetar mot. För att trivas i denna roll tror vi dessutom att du har en stark förmåga att se det som är bra och bli en positiv värdebärare för verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi arbetar ständigt med att effektivisera våra processer och ge en bättre patientupplevelse. Därför värdesätter vi nytänkande och engagerade medarbetare som vill arbeta med kvalitets- och förbättringsarbeten. Vi har en stor öppenhet för patientens delaktighet i vårdprocessen och som en del i detta ser vi samverkan med andra aktörer som en viktig del av vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till verksamhetschef Anna Wingerup tfn 010 - 244 82 24 alt. tfn 070 - 813 05 37. Fackliga företrädare för Läkarförbundet Axel Petersson tfn 010 - 242 39 31 för Kommunal Helena Lexander tfn 010 - 244 82 38 för SACO Irene Tengberg Herrstedt tfn 010 242 44 64 för Vision Ann-Louise Nielsel tfn 010 - 244 82 47 samt för Vårdförbundet Eva Georgsson tfn 070 - 329 39 80.

Sista ansökningsdag är den 30 april. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vikarierande vårdenhetschef Tillbaka till lediga jobb