Barnmorska/sjuksköterska

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vill just Du bli en i vår gemenskap på kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö? Sök då tjänsten som barnmorska/sjuksköterska idag för att bli en del av vår verksamhet och få #sverigesviktigastejobb!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad barnmorska eller som är legitimerad sjuksköterska med intresse för att bli barnmorska.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde efter överenskommelse. Som anställd hos oss inom Region Jönköpings län erbjuds du även flera förmåner.

Det här får du arbeta med

Ge omvårdnad till kvinnor i livets alla skeden, från att handlägga en förlossning, ge omvårdnad i samband med operationer till palliativ vård av cancersjuka. Du upprätthåller goda relationer med patienter och deras närstående samt samverkar med andra vårdgivare och sociala myndigheter. I arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. På kvällstid kan patienter komma direkt, istället för via akutmottagningen. Vi tar även hand om kvinnor utsatta för övergrepp. Arbetsrotation mellan klinikens enheter förekommer. Vi har också rotation dag/natt.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är du flexibel och blir stimulerad av att göra det bästa möjliga för alla, framförallt för våra patienter. Du tycker om att arbeta i team och vill vara med och utveckla verksamheten på kvinnokliniken. Vi möter patienter med olika bakgrund och förutsättningar vilket kräver lyhördhet för varje enskild patients behov.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Maria Christensson, 010-243 57 46 eller vårdenhetschef Anita André, 010-243 58 03. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Elinor Ericsson, 010-243 58 00. Sista ansökningsdag är den 23 april 2018. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnmorska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb