Leg. receptarie

Läkemedelsförsörjning/Sjukhusapoteket, Jönköping

Har du någon gång funderat på hur det skulle vara att arbeta på ett sjukhusapotek? Är du leg. receptarie eller leg. apotekare? Nu har du möjlighet att prova!

Vi söker

Vi söker dig som är leg. receptarie eller leg. apotekare. Har du tidigare erfarenhet från arbete på sjukhusapotek är det meriterande men inget krav.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är ett vikariat på heltid, ca 1 år med start i augusti eller enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner

Det här får du arbeta med

En av våra farmaceuter ska vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand omfatta arbete med orderberedning, iordningsställande av läkemedelsleveranser samt beställning av läkemedel på sjukhusets vårdavdelningar. Beroende på intresse och tidigare erfarenhet kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella. Har du tidigare erfarenhet av cytostatika beredning finns möjlighet att arbeta med detta hos oss.

För att du ska trivas hos oss

Du tycker om att arbeta tillsammans med andra mot uppställda mål och vill vara med och bidra till att utveckla vår verksamhet. Vidare är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Skarp, områdeschef 010- 242 34 80 Facklig företrädare för Sveriges Farmaceuter är Frida Karlsson 010 - 242 34 51

Vi ser fram emot din ansökan senast 31 maj 2018.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Leg. receptarie Tillbaka till lediga jobb