Sjukgymnast/fysioterapeut

Rehabiliteringscentrum

Är du sjukgymnast/fysioterapeut och vill jobba på ett sjukhus där kvalitet och tillgänglighet ligger i fokus? Rehabiliteringscentrum i Eksjö söker nu två personer för tillsvidareanställningar!

Vi söker

Vi söker dig som är intresserad av att jobba på ett mindre sjukhus, där vård av högsta medicinska kvalitet kombineras med närhet, vänlighet och tillgänglighet. Vi är nytänkande och kreativa, allt för att skapa bästa möjliga rehabilitering för våra patienter.

Vi önskar tillsätta två tjänster, den ena mot hjärtrehabiliteringen och den andra mot njur-, endokrin-, och hematologi. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Önskvärt är kunskaper i journalsystemet Cosmic samt erfarenheter från teamarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i tvärprofessionella team där samarbete och flexibilitet är en viktig del för en fungerande verksamhet. Du kommer vara delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet på enheten där helhetssynen och ett patientfokus är grundläggande. Hos oss på Rehabiliteringscentrum i Eksjö finns det möjlighet för din problemlösande analysförmåga att hjälpa oss med komplexa frågor där det ena fallet inte är det andra likt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

  • Hjärtrehabilitering
Trots att fokus ligger på hjärtrehabilitering så sker en del arbete på avdelning, mottagning och i grupper. Arbetet innebär nära samarbete med framför allt arbetsterapeuter men även med övriga personalgrupper. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är funktionsbedömningar och information till inneliggande patienter samt hjälpmedelshantering och planering inför hemgång. Mottagningsarbetet innebär bedömningar, individuell målsättning och utformning av anpassad träning. Gruppverksamhet för dessa patienter bedrivs också. Även information i grupp till patienter förekommer, till exempel vid hjärtskola och flimmercafé.
  • Njur-, endokrin-, hematologi
Ditt huvudsakliga arbete är riktat mot njur- endokrin- och hematologi, därutöver kommer du ha möjlighet att träffa andra patienter inom övriga processer på medicin- och geriatrikkliniken. Arbetet kommer ske både på avdelning och mottagning. Arbetet innebär mycket kontakt med patient och närstående, men också samarbete med övrig vårdpersonal, både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklings- och kvalitetsarbete är också en del av vardagens arbete.

För att du ska trivas hos oss

Bör du vara stresstålig och kunna tackla situationer på ett strukturerat sätt. Samtidigt som stora delar av arbetet sker i samarbete med kollegor krävs det att du är initiativtagande och kan arbeta självständigt. Som person bör du vara trygg och stabil samt ha förmågan att sätta dig in i andra människors situationer. På Rehabiliteringscentrum möter vi varje dag människor med olika förutsättningar och det krävs att vi kan anpassa oss efter deras situationer och behov.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

Nämn gärna i din ansökan vilken av de två tjänsterna du är intresserad av. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Områdeschef, Christina Josefsson Gisler, 010-24 345 84 Facklig företrädare för Fysioterapeuterna, Karin Henning, 010-24 372 58

Sista ansökningsdag är 2018-04-29. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjukgymnast/fysioterapeut Tillbaka till lediga jobb