Specialistläkare/överläkare inom radiologi

Röntgen Värnamo

Vi söker

Specialist- eller överläkare till vår röntgenavdelning i Värnamo!

Vi erbjuder dig

Välkommen till en förändrings- och utvecklingsinriktad arbetsplats. Vi är ett bra gäng som trivs bra på jobbet, och vi vill ge våra patienter och remittenter bästa möjliga bemötande och service. För din personliga utveckling så erbjuder vi både interna och externa utbildningar. Röntgen Värnamo är modernt utrustad verksamhet som under 2015 köpt in två nya CT-maskiner. Som ett första steg i en helrenovering av avdelningen installeras 2018 nya MR-kameror, varav en 3-Tesla, på röntgen i Värnamo vilket betyder att du får arbeta i en toppmodern arbetsmiljö med den allra senaste tekniken. Som anställd inom Region Jönköpings län finns också flera förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som specialist hos oss kommer du att delta i såväl akut som elektivt arbete inom samtliga delar av vår verksamhet (inklusive ultraljud och enklare interventioner), genomföra ronder, handleda våra ST-läkare och erbjudas fortbildning kontinuerligt. Du kommer bli ansvarig för en modalitet eller ett organområde och i samarbete med radiologer i Eksjö och i Jönköping leda utvecklingen inom området.

För att du ska trivas hos oss

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga eftersom du kommer att ha tät kontakt med kollegor, remittenter och kunder. Vi tror att du har förmågan att arbeta målinriktat med fokus på resultat och kvalité. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressiga situationer.

Detta värderar vi högt

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Det vi värderar högst är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider. Vi arbetar också mycket med att vara en attraktiv arbetsplats både för våra nuvarande och framtida medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 6 maj. Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef för röntgen Oskar Löfgren, 010 24 22438 eller områdeschef Värnamo Anders Falknäs Olsson, 010-242 24 71. Facklig representant för Läkarföreningen är Jonas Welam, 010-24247616 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Specialistläkare/överläkare inom radiologi Tillbaka till lediga jobb