Legitimerad läkare

Rehabiliteringsmedicinska kliniken/ Försäkringsmedicin, Nässjö

Vi söker

Dig som arbetat några år som legitimerad läkare och har exempelvis en specialistkompetens inom allmänmedicin. Du har intresse och engagemang att arbeta med fördjupade försäkringsmedicinska utredningar. Tidigare erfarenhet av teamarbete ser vi som positivt. Vi erbjuder en flexibel tjänst där tjänstgöringsgrad och tillträde kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

Ett utvecklande och intressant arbete tillsammans med erfarna kollegor! Du kommer arbeta teambaserat tillsammans med olika professioner där vi värnar om vår arbetsmiljö och sprider glädje på arbetsplatsen. För arbetet krävs speciell utbildning genom Försäkringskassan som vi erbjuder vid anställning. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: Förmåner

Det här får du arbeta med

Arbetet innebär att utföra fördjupade försäkringsmedicinska utredningar åt både Försäkringskassan och Region Jönköpings län för att bedöma om det finns sjukdom som påverkar personens arbetsförmåga och i vilken omfattningen sjukdomen begränsar funktions - och aktivitetsförmågan. Syftet med utredningen är också att visa om behov av rehabilitering föreligger. Utredningarna genomförs oftast i team bestående av läkare, psykolog, fysioterapeut, arbetsterapeut och vårdadministratör. Möjlighet finns också att utöka tjänsten med uppdrag som försäkringsmedicinskt sakkunnig i Region Jönköpings län. 

För att du ska trivas hos oss

Du visar prov på god samarbetsförmåga där du med din kompetens och roll kan relatera till övriga professioner på ett lyhört sätt. Som person är du lugn och trygg och har god självinsikt. Utredningsuppdraget ställer också krav på mycket god språklig analytisk förmåga.

Detta värderar vi högt

Vi värdesätter vårt teamarbete och är stolta över vår verksamhet! Vi arbetar med ett gott patientbemötande i alla situationer och en hög patientsäkerhet där tillgängligheten ska vara hög med tydliga processer.

Så här gör du om du är intresserad

Varmt välkommen att kontakta enhetschef Eva-Marie Sundkvist, tfn: 010-243 30 59, mobil: 070-659 31 08 eller e-post: eva-marie.sundkvist@rjl.se. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2018 men urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att just du söker! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad läkare Tillbaka till lediga jobb